ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: Θρίλερ με το θάνατου του Ιορδάνη - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Σαντορίνη: Θρίλερ με το θάνατου του Ιορδάνη - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Την πιο τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου Ιορδάνη που αγνοούταν από την περασμένη Παρασκευή (15/2), με συγγενείς, φίλους και αστυνομικούς να «χτενίζουν» όλη τη Σαντορίνη.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός στα βράχια της καλντέρας, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των δικών του ανθρώπων. Χθες ο Ιορδάνης εντοπίστηκε από διασώστες, νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο αδερφός του, ο αδικοχαμένος Ιορδάνης ξεκίνησε από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Ημεροβίγλι και κινήθηκε μέσα σε χωματόδρομο.

Σε μια στροφή έκανε τη λάθος κίνηση και βρέθηκε στο κενό. Επί τρεις ημέρες οι αρχές προσπαθούσαν να φτάσουν στο σημείο και τελικά τα κατάφεραν χθες (19/2).

Η σορός του 27χρονου δεν ήταν μέσα στο όχημα. Η οικογένειά του, ζητάει απαντήσεις σε βασανιστικά ερωτήματα. Γιατί ο 27χρονος να επιλέξει να κάνει αυτή τη διαδρομή; Πώς βρέθηκε το παιδί τους στον γκρεμό; Πώς είναι δυνατόν να μην είδε κανείς τίποτα, αν και πέρασε μέσα από το χωριό;

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα»: «Χτίζουν» την Ακρόπολη! Η φωτογραφία - ντοκουμέντο

Σχετικές ειδήσεις