ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αποκάλυψη - σοκ για το βιασμό του 9χρονου από το θείο του

Ηράκλειο: Αποκάλυψη - σοκ για το βιασμό του 9χρονου από το θείο του
Neakriti.gr

Στη φυλακή έχει οδηγηθεί -με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- ο 59χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό ενός 9χρονου αγοριού, στο Ηράκλειο.

Ο 59χρονος αρνείται, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, τις κατηγορίες.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», η Αστυνομία έχει στα χέρια της επιβαρυντικά στοιχεία για αυτόν, καθώς το παιδί φέρεται να έγραφε σε ημερολόγιο όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του 59χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας (15/04), ο 59χρονος οδηγήθηκε -φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο- στα δικαστήρια Ηρακλείου, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Δείτε τον κατηγορούμενο στη gallery που ακολουθεί:

Κατά την απολογία του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Στο άκουσμα της απόφασης περί προφυλάκισής του η σύζυγος του 59χρονου έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε, πριν παραληφθεί τελικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέβη εσπευσμένα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Το χρονικό της φρίκης

Ο κατηγορούμενος, βρισκόταν υπό παρακολούθηση και συνελήφθη μετά από αστυνομική έρευνα στο Ηράκλειο. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η κακοποίηση του 9χρονου αγοριού είναι μόνο η μία από τις πολλές πτυχές τις υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν πολύ μεγάλο διάστημα να «δέσουν» την υπόθεση, η οποία φαίνεται ότι εξελισσόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 59χρονος φαίνεται να κακοποιούσε το αγοράκι, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του, συστηματικά. Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν επειδή κινείτο ανάμεσα στην πόλη του Ηρακλείου και σε κωμόπολη της ενδοχώρας απ' όπου κατάγεται, όπως και το παιδί.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν χθες ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου.

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Πηγή: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιον κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό ήθελε για γαμπρό του ο Ωνάσης;

Έτσι θα αγοράστε αυτοκίνητο από 200 ευρώ - Δείτε όλη τη λίστα

Σχετικές ειδήσεις