ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Στο εδώλιο ο 46χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Ρόδος: Στο εδώλιο ο 46χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδελφής του θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, 46χρονος κάτοικος Ρόδου.

Η υπόθεση αφορά επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν από επτά χρόνια ενώπιον μάλιστα του ανήλικου παιδιού της αδελφής του κατηγορουμένου και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Σε βάρος του 46χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη τελεσθείσα ενώπιον ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή. Για αυτές τις κατηγορίες ο 46χρονος, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος του, θα λογοδοτήσει στις 6 Μαΐου 2019 ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επεισόδιο είχε σημειωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 όταν ο 46χρονος μετέβη στο σπίτι της αδελφής του την οποία και απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι της και θα σκοτώσει τον σύζυγο της.

Την επόμενη μέρα ο 46χρονος πήγε και πάλι στο σπίτι της αδελφής του και κραδαίνοντας μία χοντρή αλυσίδα μήκους ενός μέτρου, επιτέθηκε στον γαμπρό του (σύζυγο της αδελφής του) επιφέροντας του χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Επίσης στην προσπάθεια του να συνεχίσει τα χτυπήματα στο γαμπρό του, χτύπησε την αδελφή του στο θώρακα και στην οσφυϊκή χώρα προκαλώντας της κακώσεις. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο όλα τα παραπάνω έγιναν ενώπιον του ανήλικου γιου της αδελφής του, δηλαδή του ανιψιού του.

Η συνέχεια θα δοθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Πηγή: rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Συνελήφθη ο γνωστός δικηγόρος για τη «μαφία των φυλακών»

Φρίκη στο Αίγιο: Τι λέει η γυναίκα που φέρεται να πέταξε το μωρό στον κάδο απορριμμάτων

Σχετικές ειδήσεις