ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Τηλε - απατεώνας εξαπάτησε επαγγελματίες της περιοχής - Άρπαξε 4.000 ευρώ σε λίγες ώρες

Ανδραβίδα: Τηλε - απατεώνας εξαπάτησε επαγγελματίες της περιοχής - Άρπαξε 4.000 ευρώ σε λίγες ώρες

Η σπείρα των απατεώνων που δρουν τηλεφωνικά έκανε δυναμική εμφάνιση στην Ανδραβίδα και αποκόμισε από γνωστά πρόσωπα το ποσόν των 4.000 ευρώ σε δύο μέρες!

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή ο απατεώνας τηλεφώνησε σε γνωστό επαγγελματία της Ανδραβίδας προσποιούμενος ότι είναι άλλος γνωστός επαγγελματίας από την ίδια περιοχή. Ο πρώτος δεν γνώριζε καλά τον δεύτερο με αποτέλεσμα να πειστεί και να καταθέσει μέσω e- banking το ποσό των 2.500 ευρώ.

«Βάλε στον λογαριασμό μου αυτό το ποσό γιατί από την δική μου τράπεζα δεν μπορώ να κάνω μεταφορά σήμερα», του είπε ο απατεώνας και ο επαγγελματίας πείστηκε και έκανε μετά από λίγη ώρα την κατάθεση με μεταφορά σε υπαρκτό λογαριασμό.

Την επομένη ο τηλε-απατεώνας ξαναχτύπησε. Πήρε τηλέφωνο άλλον επαγγελματία και προσποιούμενος γνωστό πρόσωπο της περιοχής απέσπασε το ποσόν των 1.500 ευρώ. Και οι δύο εξαπατηθέντες μετά από λίγες ώρες αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο περί απάτης αλλά ήταν ήδη αργά.

Ένας από τα δύο θύματα έχει καταφέρει και διατηρεί επικοινωνία με τον απατεώνα μέσω τηλεφώνου. Ο αριθμός είναι καταγεγραμμένος στην συσκευή του θύματος αφού δεν ήταν απόρρητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απατεώνας έχει επικοινωνήσει και με άλλον επώνυμο επαγγελματία της περιοχής και του έχει αποσπάσει σεβαστό ποσό, που σημαίνει ότι έχει καταφέρει να αποσπάσει για …την εορτή του Πάσχα το ποσόν των περίπου 5.000 ευρώ.

Οι εξαπατηθέντες ενημέρωσαν την Αστυνομία και καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους με την ελπίδα ότι θα βρεθεί η άκρη που οδηγεί στον τηλε-απατεώνα.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια ανελλιπώς - Δείτε τι έγινε όταν το έβγαλε!

Κώστας Καραμανλής: Χαμός με τη φωτογραφία που «ανέβασε» - Ζήτησε συγγνώμη! (pics)

Σχετικές ειδήσεις