ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαΐδα - Τροχαίο: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς των αδικοχαμένων νεαρών - «Το έφαγαν το παιδί»

Πτολεμαΐδα - Τροχαίο: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς των αδικοχαμένων νεαρών - «Το έφαγαν το παιδί»
e-ptolemeos.gr

Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον χαμό των δύο νεαρών, στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/06) στην Πτολεμαΐδα.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 24χρονου Γιώργου Μίλτση και του 25χρονου Γιώργου Πράσσου, οι οποίοι σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγόυσε μια 62χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τους χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους.

Η μητέρα του 24χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τελευταία φορά που τον είδε ζωντανό. Ήταν το πρωί, όπως είπε, λίγο πριν ξεκινήσει για την προπόνησή του. Ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος, την αποχαιρέτησε και ξεκίνησε να συναντήσει τους υπόλοιπους φίλους του.

Η ίδια έμαθε τα φρικτά νέα όταν την κάλεσαν από την Τροχαία και κατέρρευσε όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι το παιδί της κατέληξε.

«Το έφαγαν το παιδί»

Ο πατέρας του 25χρονου, μίλησε για το παιδί του στον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας το ως ένα παιδί με όνειρα, που λάτρευε τον αθλητισμό και διέπρεπε σε αυτόν. Μάλιστα ανέφερε ότι σήμερα θα έπαιρνε και το πτυχίο του από τη Γεωπονική Σχολή και ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ακούστε τον τραγικό πατέρα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στον εισαγγελέα η οδηγός

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα (24/06), η 62χρονη οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, οι κατηγορίες που τις απαγγέλθηκαν είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και η πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή. Για την υπόθεση συνεχίζεται να σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της 62χρονης και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε και ο αδελφός της 62χρονης οδηγού. Όπως είπε, η συγκεκριμένη στροφή, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και εκεί έχουν χαθεί κι άλλες ζωές στο παρελθόν.

Η οδηγός, είπε στον αδελφό της ότι κινούνταν με 40 – 50 χλμ. Στη στροφή είδε ξαφνικά μπροστά της τους ποδηλάτες, οι οποίοι δεν ήταν ο ένας πίσω από τον άλλον, αλλά σε οριζόντια διάταξη. Σύμφωνα με την ίδια, τα δύο νεκρά παιδιά, ενδεχομένως να βρίσκονταν και στο αντίθετο ρεύμα, χωρίς όμως να μπορεί να πει κάτι τέτοιο με βεβαιότητα.

Μόλις τους είδε η γυναίκα πανικοβλήθηκε, γιατί φοβήθηκε ότι θα τους χτυπήσει. Έστριψε το τιμόνι δεξιά, όμως οι ρόδες πάτησαν πάνω σε χορτάρι, το αυτοκίνητο γλίστρησε, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε τους ποδηλάτες, σκοτώνοντας τους δύο πρώτους και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις.

Η ίδια δε γνωρίζει απολύτως τίποτα για την τύχη των δύο παιδιών. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είναι απελπισμένη και όπως είπε ο αδελφός της σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία.

Για να μην καταρρεύσει ψυχολογικά άλλωστε οι γιατροί συνέστησαν τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, ώστε να μην μάθει τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις.

Ο αδελφός της εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για τον χαμό των δύο νέων ανθρώπων, δηλώνοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του ενός πολυτραυματία ποδηλάτη παραμείνει κρίσιμη, πλην όμως σταθερή, ένας έχει κάταγμα στο πόδι, ενώ οι άλλοι δύο φέρουν μικρότερα τραύματα.

Ο πατέρας ενός εκ των ελαφρύτερα τραυματισμένων μίλησε στο Star και περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο πώς συνέβη το μοιραίο:

Διαβάστε επίσης:

«Βυθίσατε το Γιαβούζ»! Έτοιμη η Ελλάδα για ηχηρή απάντηση στους Τούρκους

Επτά φορές ισόβια στον serial killer της Κύπρου

Σχετικές ειδήσεις