Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τουρκοβούνια: Θρίλερ με το θάνατο του 30χρονου δικηγόρου - Το προσωπικό δράμα και το τελευταίο sms

Newsbomb

Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή που κρατάει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του νεαρού δικηγόρου, στα Τουρκοβούνια.

Αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, εκτιμούσαν ότι ο θάνατος του 30χρονου Π.Ρ., πιθανάν αν οφείλεται σε αυτοκτονία.

Όμως, όπως σημειώνει η εφημερίδα "Espresso", τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γεωργίου Ντιλέρνια αλλάζουν τα δεδομένα καθώς διέγνωσε τραύματα συμβατά με πτώση, όμως δεν μπόρεσε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τον μηχανισμό που την προκάλεσε, αν πρόκειται δηλαδή για αυτοκτονία ή αν κάποιος τον έσπρωξε στο κενό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής διέγνωσε πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής, θώρακος και δεξιού μοιρού, συμβατές με πτώση από ύψος.

Οι συνάδελφοι του δικηγόρου, αδυνατούν να πιστέψουν ότι αυτοκτόνησε. «Τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί αυτό είχε προβλήματα. Ήταν πολύ δραστήριος, μάχιμος δικηγόρος, ικανότατος και παθιασμένος με τη δουλειά του, είχε πολλούς φίλους, είχε δραστηριότητες, δεν είχε δείγματα κατάθλιψης», είπαν μεταξύ άλλων.

Το περίεργο μήνυμα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (12/03), ο δικηγόρος έφυγε από το δικηγορικό γραφείο κι πριν μπει στο αυτοκίνητό του έστειλε ένα μήνυμα σε φίλο του, για να πάνε για ποτό. Εκείνος όμως δεν είδε αμέσως το μήνυμα κι έτσι ο 30χρονος ξεκίνησε με κατεύθυνση το σπίτι του στην Κυψέλη. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ο φίλος του είδε το μήνυμα και του απάντησε ρωτώντας τον αν ισχύσει ακόμα για το ποτό, για να λάβει μια περίεργη απάντηση: «Αχχ, Αχχ».

Πληροφορίες που επικαλείται η "Espresso" αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια ο δικηγόρος βίωσε πιεστικές καταστάσεις με προβλήματα που έγιναν «θηλιά» στο λαιμό του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Κανένας αυτόπτης μάρτυρας

Καθώς δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει με ακρίβεια τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, κρατώντας -σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- ως πιο πιθανό σενάριο την αυτοκτονία ή το να γλίστρισε και να έπεσε από μεγάλο ύψος.

Δείτε το σχετικό βίντεο στη gallery.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο σοκ από το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Τουλάχιστον 40 νεκροί στις επιθέσεις σε τζαμιά

Καιρός τώρα: Σήμερα (15/3) το τέλος της κακοκαιρίας - Σαββατοκύριακο με Άνοιξη