Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 38χρονης που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

Τραγικό θάνατο βρήκε αργά το βράδυ της Τρίτης (9/7) μία 38χρονη κοπέλα όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο όχημα επί της οδού Ηπείρου στο Χαϊδάρι.

Όπως έγινε γνωστό, η 38χρονη καλλονή περπατούσε με μία φίλη της στο δρόμο. Κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, η άτυχη Κατερίνα χτύπησε στο πίσω μέρος του φτερού της μπροστινής ρόδας και τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε εν ζωή την 38χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο», ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της

Η μητέρα της άτυχης 38χρονης καλλονής μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Περπατούσε πεζή σε ένα δρόμο στο Χαϊδάρι, είχαν πάει να πιούμε μια μπύρα με τις φίλες της γιατί έφτιαχνε το σπίτι της και είχε πάρει τα ηλεκτρικά της είδη και είχε πάει να πιει μια μπύρα έτσι με τα κορίτσια, για τα καλορίζικα και βγήκαν κατά τις 12 παρά από το μαγαζί και περπάταγε. Είχε βάλει το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο, ο οποίος ήταν στενός, από τη μία μεριά είχε πεζοδρόμιο και από την άλλη δεν είχε και περπάτησαν στον δρόμο και ήταν σταματημένος αυτός με το απορριμματοφόρο. Ήταν σταματημένος αυτός και τα παιδιά είχαν περάσει μπροστά και περπατάγανε 15 μέτρα μπροστά. Δεν ξέρω αγάπη μου τι έκανε και πώς χτύπησε το παιδί μου», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είχε αιματώματα όλη, από την αριστερή πλευρά. Παλέψανε οι γιατροί, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, παλέψανε. Δουλέψανε οι γιατροί όλη τη νύχτα, και δουλεύανε για το παιδί μου, αλλά είχε τόσο μεγάλη αιμορραγία που δεν μπορούσαν να την σταματήσουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.