Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σοκαρισμένοι οι δύο σπηλαιολόγοι που βρήκαν νεκρή τη βιολόγο (vid)

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψαν οι δύο σπηλαιολόγοι από την Κρήτη πώς βρήκαν το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, στη σπηλιά στο Μάλεμε.

Οι δύο άντρες μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN. «Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα. Μετά το σοκ, βγήκαμε έξω», λέει ο ένας σπηλαιολόγος με τον δεύτερο να συνεχίζει: «Κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβούν οι παλμοί δεν άκουγες, δεν έβλεπες».

Οι δύο άντρες, ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είδαν την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο νεκρή. Οι δύο φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια εξερευνούν καταφύγια. «Πετάξαμε τον φακό και είδαμε... Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας», λέει ο ένας. Ο δεύτερος συνεχίζει: «Το μυρίζαμε το πτώμα. Δεν μείναμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ».

Σημειώνεται ότι σήμερα (16/7) ο εισαγγελέας απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής σε βάρος του 27χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Ο 27χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε αναλυτικά όσα είπαν οι δύο άντρες στο βίντεο στην αρχή του άρθρου.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» του ΣτΕ για τα δώρα και το επίδομα αδείας των δημοσίων υπαλλήλων

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες - Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» ο «Αντίνοος»