ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός Live: Χιονίζει σε αρκετές περιοχές – Δείτε πού το έστρωσε (Live Cam)

Καιρός Live: Χιονίζει σε αρκετές περιοχές – Δείτε πού το έστρωσε (Live Cam)

Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει μεγάλο τμήμα της χώρας με χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο

Από το πρωί σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας αλλά και σε βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Χιονόστρωση έχουμε στο Νυμφαίο της Φλώρινας, στο Νεραιδοχώρι Τρικάλων στη Λίμνη Πλαστήρα, στον Κόζιακα Τρικάλων και στο Πισοδέρι της Φλώρινας.

Τις πρώτες νιφάδες χιονιού είδαν και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Το απόγευμα άρχισε να χιονίζει στον Χορτιάτη, την Πυλαία και στα ορεινά της Χαλκιδικής.

Δείτε Live εικόνα από το Forecast Weather Greece:

Λίμνη Πλαστήρα Live
http://limniplastiracam.forecastweather.gr

Νυμφαίο Φλώρινας Live
http://nymfaiocam2.forecastweather.gr

Νεραιδοχώρι Τρικάλων Live
http://neraidochoricam.forecastweather.gr

Μέτσοβο Live
http://metsovocam1.forecastweather.gr

Μέτσοβο Live
http://metsovocam2.forecastweather.gr

Κόζιακας Live
http://koziakascam.forecastweather.gr

Πισοδέρι Live
http://pisodericam.forecastweather.gr

Χιονίζει στο Πήλιο - Στα λευκά το χιονοδρομικό κέντρο

Τα πρώτα χιόνια για τον φετινό χειμώνα και μόλις λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, έκαναν την εμφάνισή τους στο Πήλιο, όπου άρχισε να χιονίζει από τις 5 το απόγευμα, στα Χάνια και στις Αγριόλευκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Το ύψος του χιονιού στα Χάνια έφθασε τα 5 εκατοστά, ενώ στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατοστά και η χιονόπτωση συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους.

Προληπτικά πάντως, κινούνται ήδη στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς δύο εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τυχόν επιδείνωση της χιονόπτωσης, ενώ το χαρακτηριστικό στην περιοχή του Πηλίου και της Μαγνησίας, είναι η κάθετη πτώση της θερμοκρασίας όπου στα Χάνια έπεσε στους 2 βαθμούς.

Χιόνι πέφτει από το απόγευμα και στην Όθρυ, όπου το χιόνι στην Ανάβρα έφθασε τα 5 εκατοστά, αλλά ο δρόμος Αλμυρού-Ανάβρας είναι ανοιχτός.

Σχετικές ειδήσεις