ΚΟΣΜΟΣ

Έκρυψε το πτώμα της μητέρας της στο υπόγειο για να παίρνει τη σύνταξή της -Την είχε βάλει σε κιβώτιο

Έκρυψε το πτώμα της μητέρας της στο υπόγειο για να παίρνει τη σύνταξή της -Την είχε βάλει σε κιβώτιο
Associated Press

Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι μία γυναίκα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ είχε κρύψει το πτώμα της μητέρας της σε ένα πλαστικό κιβώτιο στο υπόγειο του σπιτιού της, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η 60χρονη Paula Bergold κατάστρωσε το σχέδιό της πριν από μήνες, όταν η μητέρα της Ruby πέθανε.

Αφορμή για το μακάβριο έγκλημα ήταν το γεγονός ότι η Paula δεν είχε σταθερό εισόδημα για να συντηρείται, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι δεν είχε δει τη Ruby, τη μητέρα της Paula, από τον Μάιο και ανησυχούσε, σημειώνοντας ότι η 60χρονη «ήταν ασαφής σχετικά με το πού μπορεί να είναι η μητέρα της».

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της 60χρονης την περασμένη βδομάδα και βρήκε ένα σημείωμα κολλημένο στην πόρτα του σπιτιού της που έλεγε: «Η Ruby έχει φύγει από την πόλη για να επισκεφθεί κάποιους φίλους μας. Paula».

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο σπίτι των δύο γυναικών, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι υπήρχε μία δυσοσμία πτώματος σε αποσύνθεση, την ώρα που στέκονταν στην πόρτα, και πρόσεξαν ότι υπήρχαν ναφθαλίνες στην είσοδο.

415.jpg
H 60χρονη Paula Bergold

Η 60χρονη τελικά ομολόγησε, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της πέθανε σε μια καρέκλα και ότι δεν μπορούσε να μπει στη διαδικασία να ενοχλήσει τις Αρχές.

Όταν το πτώμα άρχιζε να μυρίζει, το τοποθέτησε σε ένα πλαστικό κιβώτιο και το έκρυψε στο υπόγειο, είπε η 60χρονη στην κατάθεσή της.

Η αστυνομία συνέλαβε την Paula με την κατηγορία ότι έκρυψε τη σορό, δεν ανέφερε το περιστατικό και παρεμπόδισε το έργο των Αρχών.

Με πληροφορίες από το New York Post και Fox6 News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού A21: Δείτε πότε θα πληρωθεί

Φρίκη: Μαχαίρωσε 189 φορές 17χρονο μοντέλο και του ξερίζωσε τα αυτιά

Σχετικές ειδήσεις