ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 3 ετών - Το είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών

Τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 3 ετών - Το είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών
Pixabay

Οι Αρχές έχουν συλλάβει δύο άτομα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ καθώς εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων το άψυχο σώμα ενός 3χρονου κοριτσιού και σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να ανήκει στην Kamille McKinney, που είχε εξαφανιστεί πριν 10 μέρες, έξω από την πολυκατοικία όπου ζούσε.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Η 29χρονη Derick Brown και ο 39χρονος Patrick Stallworth, ανακρίθηκαν από την αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα μετά την δημοσίευση πλάνων από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και την κατάθεση μαρτύρων, που τους τοποθετούν στο μέρος της εξαφάνισης.

Ο δικηγόρος του Stallworth ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση, ούτε ξέρει τον λόγο για τον οποίο συνελήφθη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Kamille βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων την ημέρα της εξαφάνισης, στην ίδια πολυκατοικία που ζούσε. Πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον απήχθη από έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα σε ένα μαύρο SUV.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές δείχνει την Kamille να παίζει μαζί με ένα άλλο 3χρονο παιδί ενώ δύο άνδρες βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία. Στα πλάνα φαίνεται ένας από τους άνδρες να πλησιάζει τα παιδιά πρώτος και να απομακρύνεται και ύστερα ο δεύτερος άνδρας φαίνεται να τα πλησιάζει και να συνομιλεί μαζί τους. Το βίντεο τελειώνει με τα παιδιά να ακολουθούν τον δεύτερο άνδρα έξω εκτός του πεδίου της κάμερας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: cnn

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Κώστα Πρέκα

ΣΟΚ σε μαιευτήριο: Μωρό γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο - Το τραγικό λάθος γιατρού