ΚΟΣΜΟΣ

Προκλητικός για ακόμη μια φορά ο Ερντογάν:Δεν μας ενδιαφέρει ο τζιχαντιστής στα σύνορα με την Ελλάδα

Προκλητικός για ακόμη μια φορά ο Ερντογάν:Δεν μας ενδιαφέρει ο τζιχαντιστής στα σύνορα με την Ελλάδα

«Αν έχει μείνει ή δεν έχει μείνει στα σύνορα δεν μας ενδιαφέρει» απάντησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Αμερικανό τζιχαντιστή που βρίσκεται για δεύτερη ημέρα «εγκλωβισμένος»  στη «νεκρή ζώνη» στις Καστανιές, στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Αμερικανού τζιχαντιστή στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. «Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν έχει μένει ή όχι στη νεκρή ζώνη, ούτε αν τον έχουν πάρει ή όχι» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν, σύφωνα με τη Haberler.

Υπενθυνίζεται ότι ο ο Αμερικανός υπήκοος αραβικής καταγωγής στις Καστανιές φαίνεται να «εγκλωβίστηκε» στη «νεκρή ζώνη» στις Καστανιές το απόγευμα της Δευτέρας (11/11). Ωστόσο, οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και επέστρεψε στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον εν λόγω δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του παρά ταύτα οι ελληνικές Αρχές σφράγισαν το διαβατήριό του. Η ΕΛ.ΑΣ. περιγράφει το περιστατικό από το πρωί, όταν τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι επρόκειτο για τζιχαντιστή που ήθελε να περάσει στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο ο Αμερικανός δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα. Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αφωνος ο ψαράς! Επιασε ζαργάνα 1.5 κιλού και μόλις άνοιξε το στομάχι της έπαθε σοκ (photos)

Τραγωδία: Νεκρή 15χρονη - Σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο

Σχετικές ειδήσεις