ΚΟΣΜΟΣ

Δεν θα πιστεύετε γιατί αυτή η «πέτρα» κοστίζει τόσο ακριβά – Δείτε το λόγο (pics)

Δεν θα πιστεύετε γιατί αυτή η «πέτρα» κοστίζει τόσο ακριβά – Δείτε το λόγο (pics)
Λίγοι μπορούν να το φανταστούν…

Τα ακριβά αρώματα τις περισσότερες φορές κατασκευάζονται με συστατικά ιδιαίτερης προέλευσης. Υπάρχει μάλιστα ένα από αυτά το οποίο κοστίζει περισσότερο και από το ασήμι και όχι μόνο λίγοι το γνωρίζουν αλλά και ακόμα λιγότεροι θα μπορούσαν να φανταστούν ποιο είναι και από πού προέρχεται. Μάλιστα, το συγκεκριμένο υλικό όταν το δει κάποιος φαίνεται πως είναι απλά μια πέτρα.

Το συγκεκριμένο σπάνιο και πανάκριβο συστατικό οι αρωματοποιοί το προτιμούν καθώς προσφέρει ιδιαίτερη μεγάλη διάρκεια στα αρώματα. Το συστατικό αυτό μάλιστα χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με μια απλή πέτρα.

Το ξεχωριστό άρωμά που προσφέρει βέβαια και η χρήση της στην αρωματοποιία δεν είναι αυτά που κάνουν την τιμή της τόσο ακριβή. Επί της ουσίας αξίζει παραπάνω από το ασήμι χάρη στη σπανιότητά της. Από την άλλη βέβαια κάποιοι μπορεί απλά να σκοντάψουν σε αυτή καθώς κάνουν βόλτα σε μια παραλία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν την ζωή τους στο να ψάχνουν τις συγκεκριμένες «πέτρες» μιας και η τιμή στην οποία πωλούνται είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Δείτε στη gallery τι είναι αυτή η πέτρα και αξίζει περισσότερο και από το ασήμι:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλησιάζει νέα κακοκαιρία με ισχυρά φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Σχετικές ειδήσεις