ΚΟΣΜΟΣ

Ιστορίες τρόμου με έξι λέξεις: «Σταμάτα να ουρλιάζεις στην κηδεία σου»

Ιστορίες τρόμου με έξι λέξεις: «Σταμάτα να ουρλιάζεις στην κηδεία σου»
pixabay

Viral έχουν γίνει οι ιστορίες τρόμου έξι λέξεων που διάφοροι χρήστες των social media αποφάσισαν να μοιραστούν μετά την «πρόσκληση» που απηύθυνε η διάσημη συγγραφέας κόμικ Gail Simone.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα (17/06/2019) με τη Gail Simone να δίνει το έναυσμα μέσω Twitter υπό το hashtag #SixWordHorror. «H σημερινή πρόκληση δεν είναι καινούργια, αλλά νομίζω πως ακόμη έχει ενδιαφέρον. Γράψτε μια ιστορία τρόμου με έξι λέξεις», έγραψε η διάσημη συγγραφέας.

Για όσους δεν γνωρίζουν την Gail Simone, το πιο γνωστό της έργο είναι το «Birds of Prey» της DC, ενώ έχει δουλέψει και για τα «Secret Six», «Welcome to Tranquility», «The All-New Atom», «Deadpool», και «Wonder Woman».

Το 2011 η διάσημη συγγραφέας ιστοριών κόμικ έγραψε ιστορίες για τη «Batgirl» και το 2013 για τη Red Sonja. Επίσης, έχει κάνει απόδοση των Simpsons σε ιστορίες κόμικ. Στο μπλογκ της, «Women In Refrigerators», ανεβάζει άρθρα για το πώς ο ρόλος της γυναίκας στις ιστορίες κόμικ μπορεί να ενδυναμωθεί περαιτέρω. Άλλωστε, μέσα από το έργο της αυτό προσπαθεί.

Η συγγραφέας – έκτος από την πρόσκληση - έδωσε και παραδείγματα προς έμπνευση…

«Πανικός» με τα αστεία, σαρκαστικά, ειρωνικά, αλλά κυρίως, τρομακτικά tweets

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις