ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυγερινός: Αγαστή η συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αυγερινός: Αγαστή η συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ε.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (01/11/2019) στη Ναύπακτο, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Χρηματο-Οικονομική Διοίκηση & Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έλαβε χώρα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδος.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ αναφέρθηκε στην αγαστή διαχρονική συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελλάδα, σε θέματα εθελοντισμού και ανθρωπισμού. Τόνισε τη σημασία των δράσεων επιστημονικού χαρακτήρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας στα στελέχη των ΟΤΑ, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Γενικοί & Εκτελεστικοί Γραμματείς Δήμων & Περιφερειών, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες, υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την 1η και 2α Νοεμβρίου, με διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», το Δήμο Ναυπακτίας και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης FORUM Training & Consulting.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις