Η προσοχή όλων στο «Καραϊσκάκης» και την «Τούμπα»

Must Read

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται και κλείνει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το παιχνίδι που αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι αυτό του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς στο «Καραϊσκάκης» στις 19.30 με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την πλευρά του ο Άρης αποσκοπεί σε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την οκτάδα των play-out.

Νωρίτερα, στις 15.00 η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα «Πηγάδια».  Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με τους «Ακρίτες» να είναι μόλις έναν βαθμό μπροστά από τους «πράσινους», με το παιχνίδι να είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και να συγκεντρώνει πολλά βλέμματα.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ μετά την ήττα στην Τούμπα στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Η «Ένωση» φιλοξενεί τους Θεσσαλούς στις 17.15 στο ΟΑΚΑ και θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάστασή τους (μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις) και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Την Τρίτη του συνεχόμενη νίκη θέλει να πετύχει ο Ατρόμητος και κατ’ επέκταση να επιστρέψει στην πρώτη εξάδα του πίνακα. Οι Περιστεριώτες αγωνίζονται εντός έδρας κόντρα στον Βόλο που συνεχίζει να παρουσιάζει δύο πρόσωπα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος, στις 18.00 ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Αστέρα στη Θεσσαλονίκη με σαφή και μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης που θα τον κρατήσουν σε επαφή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

  • Ξάνθη-Παναθηναϊκός (15.00-ΕΡΤ)
  • ΑΕΚ-ΑΕΛ (17.15-NovaSports 1)
  • Ατρόμητος-Βόλος (17.15-ΕΡΤ)
  • ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης ( 18.00-PAOK TV)
  • Ολυμπιακός-Άρης (19.30-NovaSports 2)

Δείτε επίσης: «Τελικός» για τον Ολυμπιακό, ματς-παγίδα για τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This