Και με τη… βούλα νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου

Must Read

Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΚΕΔΕ και με τη… βούλα νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. «Δεν τα ξέρω όλα, έχω τεράστια διάθεση να μάθω και να συνεργαστώ συνθέτοντας και προσθέτοντας απόψεις και όπου διαφωνούμε να το κάνουμε κόσμια», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του.

Α΄ Αντιπροέδρος εξελέγη ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης, Β΄ Αντιπροέδρος ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και Γενικός Γραμματέας ο Δημήτρης Καφαντάρης, Δημοτικός Σύμβουλος Πύλου –Νέστορος.

Εξελέγησαν επίσης και τα επιπλέον επτά αιρετά μέλη – πέραν του Προεδρείου – που απαρτίζουν την 11μελή Εκτελεστική Επιτροπή και είναι οι: Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού, Νικόλαος Μελετίου Δήμαρχος Ασπροπύργου, Ευάγγελος Μπαρμπάκος, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας, Ιωάννης Λυμπέρης Δήμαρχος ΄Ηλιδας, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Δημήτριος Τσιαντής, Δημοτικός Σύμβουλος Πλαστήρα, Απόστολος Καλογιάννης , Δήμαρχος Λαρισαίων.

Δείτε επίσης: Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ – Σάρωσε η ΝΔ

Μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή του λέγοντας:

«Δεν τα ξέρω όλα, τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, αλλά έχω την τεράστια διάθεση να μάθω, με τη βοήθεια και σε συνεργασία με τους αντιπροέδρους και με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που η σημερινή πραγματικότητα και τα ίδια τα προβλήματα υπαγορεύουν. Υπάρχει μεγάλος ζωτικός χώρος στη Δημόσια Διοίκηση, τον οποίο οι δήμοι, η Αυτοδιοίκηση πρέπει να τον καταλάβουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι προκύπτουν καινούργια θέματα, μεταξύ αυτών και ο «Φιλόδημος», τα οποία θα μας απασχολήσουν. Όλοι μας καλούμαστε εκ των πραγμάτων να κάνουμε συνθέσεις, να προσθέσουμε απόψεις και όπου διαφωνούμε να το κάνουμε κόσμια.

Είμαστε μαζί και συμπορευόμαστε χωρίς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δήμων. Αν ξεχωρίζαμε κάποιους αυτοί είναι οι μικροί δήμοι, που παλεύουν με δυσανάλογες με τους μεγάλους δυνατότητες και ευκαιρίες και τα 2/3 των νέων δημάρχων, που προέρχονται από αυτούς τους δήμους, και στους οποίους ως ΚΕΔΕ θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This