Προσπαθεί να «σπάσει» τα ισόβια η δολοφόνος της 35χρονης στο Κορωπί

Must Read

Με καταθέσεις μαρτύρων αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της 35χρονης Θεοδώρας Πασπαλά, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχτηκε από την 26χρονη ερωμένη του συζύγου της τον Αύγουστο του 2016 στο Κορωπί.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας συνεδρίασε πρώτη φορά μετά το παρατεταμένο διάστημα της καραντίνας λόγω του Covid-19 που έπληξε και τα ποινικά δικαστήρια. Παρούσα στο εδώλιο ήταν ακόμη μία φορά η νεαρή κατηγορουμένη, η οποία ευελπιστεί ότι με τη στάση της θα εξασφαλίσει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο σε σχέση με την ποινή των ισοβίων που της έχει επιβληθεί πρωτόδικα.

Κι αυτό καθώς, όπως εξηγεί ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου, η ίδια ουδέποτε αρνήθηκε την τέλεση του εγκλήματος. Οπως υποστηρίζει, όμως, τη μοιραία ημέρα και ειδικά τη στιγμή που διέπραξε τον φόνο βρισκόταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής και όχι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως είναι η κατηγορία που της αποδόθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο, η νεαρή δράστιδα έχει κάνει από τότε τεράστια βήματα προσπαθώντας να αλλάξει τη ζωή της, ακόμα και μέσα στη φυλακή. Η 29χρονη -σήμερα- γυναίκα, η οποία είναι και η ίδια μητέρα, έχει ήδη πάρει τέσσερα πτυχία και συνεχίζει τις σπουδές της στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών!

Η κατηγορουμένη, η οποία δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για το έγκλημά της, υποστηρίζει πως δεν είναι πλέον ο ίδιος άνθρωπος που ήταν όταν κάρφωνε με πέντε μαχαιριές την άτυχη Θεοδώρα στην αυλή του σπιτιού της στο Κορωπί και ισχυρίζεται ότι θα αντιμετώπιζε την κατάσταση εντελώς διαφορετικά εάν βρισκόταν σήμερα σε αντίστοιχη θέση.

Το κουβάρι του μίσους της κατηγορουμένης για την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της είχε ξετυλίξει και ο ίδιος ο 44χρονος άνδρας, οι πράξεις του οποίου οδήγησαν στο μοιραίο ερωτικό τρίγωνο. «Εγώ φταίω που δεν ξεκαθάριζα τη θέση μου. Δεν έκανα τίποτα, γι’ αυτό έγιναν όλα αυτά. Τα μπέρδεψα πολύ τα πράγματα, γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε σήμερα εδώ. Εχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Η μια στο χώμα και η άλλη στη φυλακή» είχε πει στο δικαστήριο.

Δεν προσήλθαν στο δικαστήριο λόγω κωλύματος οι προγραμματισμένοι μάρτυρες, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί αλλά και ψυχίατρος της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα οι καταθέσεις τους να αναβληθούν για την επόμενη δικάσιμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This