Ο αντιεισαγγελέας Ζαχαρής ζητάει από την Τουλουπάκη τα απόρρητα έγγραφα

Must Read

Τα απόρρητα έγγραφα αναφορικά με την υπόθεση Novartis ζητά από την Ελένη Τουλουπάκη ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής. Ο κ. Ζαχαρής διαβίβασε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής επιστολή, με την οποία ζητά από την Εισαγγελέα Διαφθοράς να αποστείλει όλα τα σχετικά έγγραφα και στον ίδιο και στην προανακριτική, υποστηρίζοντας ότι «ουδεμία υπηρεσία δικαιούται να θέτει περιορισμούς ή απαγορεύσεις στην ποινική διαχείριση και εκτίμηση κρίσιμων εγγράφων».

Δείτε επίσης: Novartis: Μίζες σε πολιτικό αποκαλύπτει η Τουλουπάκη με επιστολή βόμβα – Τι θα γίνει με τους προστατευόμενους μάρτυρες

Όπως σημειώνει μάλιστα στην επιστολή του, «κατόπιν αυτού επιβάλλεται να αποστείλετε τόσο προς ημάς όσο και προς τον πρόεδρο της ανωτέρω ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής κάθε κρίσιμο για την κατά νόμο ποινική διερεύνηση της προκειμένης υποθέσεως έγγραφο, το οποίο συντελεί στην ανακάλυψη της αλήθειας».

Δείτε επίσης: Χωρίς «κουκούλες» θα καταθέσουν στην Προανακριτική οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Στη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ επέμειναν να επιτίθενται στην Ελένη Τουλουπάκη, ισχυριζόμενοι ότι «παρακρατά» τα επίμαχα έγγραφα. «Με αυτό το έγγραφο του κ. Ζαχαρή άνοιξε ο δρόμος για αποκαλύψεις. Αν τυχόν αρνηθεί η κυρία Τουλουπάκη να αποστέλλει στην επιτροπή τα έγγραφα, που της έχουμε ζητήσει, αυτόματα έχει διαπράξει αδίκημα», ανέφεραν «γαλάζιες» πηγές, οι οποίες μάλιστα άφησαν αιχμές και κατά της επιστολής της εισαγγελέως, με την οποία η ίδια ζητά να να διασφαλιστεί η ανωνυμία των προστατευόμενων μαρτύρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This