«Σήκωσε» το παγκάρι αλλά άφησε πίσω την… ταυτότητά του

Must Read

Για… κλάματα αποδείχθηκε ο 27χρονος ιερόσυλος που εισέβαλε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παναιτώλιο και «σήκωσε» ολόκληρο το παγκάρι με τα χρήματα όπου άφηναν οι πιστοί τον οβολό τους για τις ανάγκες της εκκλησίας, δίπλα από τα κεριά.

Όπως διαπίστωσε ο νεωκόρος της εκκλησίας μόλις πήγε να ανοίξει, ο δράστης είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο του ναού με έναν σιδηρολοστό, είχε αρπάξει το παγκάρι που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο άφησε πίσω την… «ταυτότητά» του!

Είχε αφήσει την μοτοσικλέτα στο προαύλιο

Όταν ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και έφτασαν στον χώρο της διάρρηξης για αυτοψία και συλλογή στοιχείων, εντόπισαν στο προαύλιο της εκκλησίας μια μοτοσικλέτα για την οποία διαπίστωσαν ότι δεν είχε δηλωθεί κλοπή.

Ωστόσο, από την πινακίδα κυκλοφορίας του δικύκλου προέκυψε ότι ανήκε στον 27χρονο ιερόσυλο δράστη της διάρρηξης και κλοπής! Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη κλοπής, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να διέφυγε πεζός ή να είχε συνεργό που τον περίμενε με άλλο όχημα και διέφυγαν μαζί, αν βέβαια δεν… ξέχασε πως είχε πάει στο ναό με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This