Εντοπίστηκε ύποπτο όχημα σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα – Ενδεχομένως συνδέεται με το φόνο στους Αγίους Θεοδώρους

Must Read

Σε καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων εντοπίστηκε ένα εγκαταλελειμμένο ασημί Hyundai που σύμφωνα με τις Αρχές ενδεχομένως να συνδέεται με το φόνο της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Το ύποπτο όχημα βρέθηκε κατά την τρίτη συνεχή ημέρα των εφόδων της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά σε Κορινθία και Δυτική Αττική, όπου περιορίστηκαν οι έρευνές της.

Δείτε επίσης: «Τη σκότωσαν για μία αλυσίδα χωρίς αξία» – Λύγισε η κόρη της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

Το εν λόγω αυτοκίνητο φέρει σημάδια από χτυπήματα στο μπροστινό του μέρος, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες της αστυνομίας, η οποία το μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήριά της για ενδελεχή έρευνα και εργαστηριακή ανάλυση, κατά τις οποίες οι ειδήμονες ευελπιστούν να εντοπίσουν αποτυπώματα και τυχόν γενετικά υλικά.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει στα χέρια της καρέ από κάμερες ασφαλείας όπου εμφανίζονται οι δύο δράστες να επιβαίνουν στο όχημα που τοποθετείται στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This