Σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σε Κιλκίς και Ερμούπολη

Must Read

Τελειωμό δεν έχουν οι κλοπές και οι διαρρήξεις από σπείρες μεταναστών, αφού αυτή τη φορά αλλοδαποί «σήκωσαν» ολόκληρο κατάστημα σε περιοχή του Κιλκίς, ενώ τα κλοπιμαία ξεπερνούν σε αξία τα 670 ευρώ.

Αμέσως μετά την καταγγελία που έκανε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τις Αρχές και το βράδυ της Κυριακής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους δράστες, ηλικίας 36 χρόνων, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας, όπου διενεργήθηκε η προανάκριση.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Συνέλαβαν κλέφτη… 1.100 κιλών ντόματας!

Ωστόσο οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία και μέχρι στιγμής αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει σαφές πόσοι συμμετείχαν στη διάρρηξη.

Τους έπιασαν επ’ αυτοφόρω

Στην Ερμούπολη, τις Αρχές απασχόλησαν άλλοι δύο μετανάστες, ηλικίας 25 και 26 ετών, που «έβαλαν στο μάτι» ένα ρολόι που βρισκόταν στη βιτρίνα ενός καταστήματος και, παριστάνοντας τους πελάτες, απομάκρυναν τον καταστηματάρχη από τη βιτρίνα, αρπάζοντας έτσι το ρολόι.

Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, για καλή του τύχη το αντιλήφθηκε εγκαίρως και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί να συλληφθούν έχοντας πάνω τους το κλεμμένο ρολόι και να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This