Πεδίο μάχης Κόρινθος: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς, τραυματίες και συλλήψεις!

Must Read

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν αυτή την ώρα στην περιοχή του Κάστρου του Ακροκορίνθου, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με σεσημασμένους Αλβανούς κακοποιούς, που σημειώθηκε νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο άτομα, ενώ οι Αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούσαν επιχείρηση για τον εντοπισμό διαρρηκτών, προσχώρησαν σε τρεις συλλήψεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, οι οποίοι εμπλέκονται σε ληστείες τραπεζών στην Πρέβεζα και τη Μεσσηνία, συμμετέχει και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την επιχείρηση της Αστυνομίας:

κορινθος κορινθος κορινθος κορινθος κορινθος

H ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Σήμερα (08-02-2020) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες.

Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τους δράστες.

Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Καταζητούμενος εμβόλισε περιπολικό

Το μεσημέρι της Παρασκευής, εξάλλου, αυτόπτες μάρτυρες στους Αγίους Θεοδώρους στην Κόρινθο, έζησαν σκηνές από το εξαιρετικά δημοφιλές videogame «Grand Theft Auto», καθώς, όταν αστυνομικοί εντόπισαν και επιχείρησαν να συλλάβουν 44χρονο καταζητούμενο, ο τελευταίος, στην προσπάθειά του να τους ξεφύγει, μπήκε στο αυτοκίνητό του, και εμβόλισε το περιπολικό. 

Οι αστυνομικοί, τότε, άρχισαν να πυροβολούν για να τον ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι ο 44χρονος κατάφερε να τους ξεφύγει, το πρωί του Σαββάτου τον βρήκαν και τον συνέλαβαν σε σπίτι φίλου του, οποίος συνελήφθη επίσης, για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως οι ποινές που εκκρεμούσαν σε βάρος του ήταν συνολικής ποινής 64 χρόνων φυλάκισης.

Διαβάστε επίσης: Σκληρή συμμορία ανηλίκων στη Ν. Ιωνία λήστευε συνομηλίκους της

H ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 44χρονου

«Συνελήφθη, σήμερα (8.2.2020) το πρωί, σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν για σωρεία διωκτικών εγγράφων. Ειδικότερα εκκρεμούσαν σε βάρος του (7) καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (64) ετών και δύο (2) μηνών και χρηματικής ποινής (50.000) ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και (2) εντάλματα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για απατή και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθη για υπόθαλψη και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία εντοπίσθηκε και είχε βρει καταφύγιο ο 44χρονος φυγόποινος. Σημειώνεται ότι, χθες το μεσημέρι, σε οίκημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, είχε εντοπιστεί και πάλι ο παραπάνω 44χρονος αναζητούμενος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε σε όχημα και αφού κινήθηκε κατά των αστυνομικών, διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό αυτοκίνητο.

Πραγματοποιήθηκαν πυρά ακινητοποίησης του οχήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This