Κάτοικος της Πτολεμαΐδας πήγε για ιππασία και κόντεψε να προστεθεί στο… μενού μιας πεινασμένης αρκούδας!

Must Read

Στιγμές βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν στο Νομό Κοζάνης, όταν κάτοικος της Πτολεμαΐδας που έκανε ιππασία βρέθηκε να καταδιώκεται από μια… μεγαλόσωμη και -προφανώς- πεινασμένη καφέ αρκούδα στον δρόμο που συνδέει τη Βλάστη με την Κλεισούρα!

Το θηριώδες θηλαστικό εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του, αφού κατάφερε να υπερπηδήσει τα κιγκλιδώματα και να περάσει στον δρόμο, και άρχισε να τρέχει κυνηγώντας για περίπου πενήντα μέτρα το άλογο και τον αναβάτη του.

Ευτυχώς ο αναβάτης αντέδρασε με απίστευτη ψυχραιμία και κατάφερε, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, να τιθασεύσει το άλογό του, κερδίζοντας διαρκώς αποστάσεις από το αγριεμένο ζώο.

Η αρκούδα εγκατέλειψε τελικά τον… αγώνα ταχύτητας, όταν οι «καταδιωκόμενοι» προσέγγισαν τον οικισμό της Κλεισούρας. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τον δρόμο όπου έλαβε χώρα η «ιππασία τρόμου» έκοβαν ξύλα κάτοικοι των οικισμών της Βλάστης και της Κλεισούρας, οι οποίοι δεν κατάλαβαν τίποτα και έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν τι συνέβη, ειδικά με το… σπριντ της αρκούδας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This