Επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα με εννέα τραυματίες

Must Read

Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα μεταξύ των κρατουμένων, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά δύο εξ αυτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ Αφγανών, Αλβανών και Ελλήνων κρατουμένων στην πτέρυγα του ισογείου, για άγνωστη έως αυτήν την ώρα αιτία, ενώ υπάρχουν και άλλοι επτά τραυματίες.

Τα επεισόδια έληξαν μετά την επέμβαση ανδρών της Ομάδας Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας, ενώ κάποιοι εκ των τραυματιών διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Σε όλους τους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στις φυλακές, με γιατρό.

Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία στις φυλακές και οι κρατούμενοι έχουν επιστρέψει στα κελιά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κρατούμενοι χρησιμοποίησαν διάφορα αντικείμενα. Σημειώνεται, πάντως, ότι το πρωί είχε πραγματοποιηθεί έρευνα σε κελιά, κάτι που είχε δημιουργήσει εκνευρισμό στους νεαρούς κρατούμενους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This