Ασυνείδητοι βανδάλισαν το γκράφιτι του πατέρα Αντωνίου της «Κιβωτού» στο Μεσολόγγι

Must Read

Κανέναν απολύτως σεβασμό δεν επέδειξαν κάποιοι ασυνείδητοι κάτοικοι του Μεσολογγίου στο γκράφιτι που έχει τη μορφή του πατρός Αντωνίου Αντωνίου Παπανικολάου, ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» σε τοίχο της πόλης. Αγνωστοι το βανδάλισαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας, λίγες μέρες μετά τη δημιουργία του.

Το πρωί της Πέμπτης όσοι πέρασαν από το σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με μία άκρως θλιβερή εικόνα, αφού οι βάνδαλοι είχαν ολοσχερώς καταστρέψει τη δημιουργία του Τρικαλινού καλλιτέχνη Γιώργου Παπαγεωργίου, που υπηρετεί στην πόλη του Μεσολογγίου και ανέλαβε το εν λόγω έργο.

Το δημιούργημα αυτό φιλοτεχνήθηκε εν όψει της υποδοχής του νέου έτους, με μηνύματα ελπίδας, αγάπης, κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης.

Μουντζούρες και συνθήματα

Ωστόσο τα μοναδικά μηνύματα που φαίνεται να περνάει η συγκεκριμένη εικόνα πλέον είναι εκείνα του βανδαλισμού και των καταστροφικών ενστίκτων κάποιων ανεγκέφαλων της περιοχής.

Δείτε επίσης: Μαθητές του 2ου Λυκείου Βούλας κάνουν κατάληψη παίζοντας… Playstation

Το καλαίσθητο γκράφιτι με τη μορφή του πατρός Αντωνίου, που κοσμούσε τον μέχρι πρότινος άχαρο και γυμνό τοίχο σε κεντρικό δρόμο του Μεσολογγίου, φέρει πλέον πάνω του μουντζούρες και συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου υπηρέτησε ως εφημέριος στον Άγιο Γεώργιο Ακαδημίας Πλάτωνος, στον Κολωνό, ξεκινώντας την ιερατική του δράση το 1998 σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This