Τι… τΡΟΜΑζει τις αρχές; Η 25χρονη με κορωνοϊό στο Ζεφύρι και το Instagram με τα πάρτι στους καταυλισμούς…

Must Read

Σε «κόκκινο» συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση στο Ζεφύρι και να μην εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα η περίπτωση της 25χρονης Ρομά, που βρέθηκε θετική στον ιό και έχει τεθεί σε καραντίνα, σε διαμέρισμα στις εργατικές πολυκατοικίες.

Η 25χρονη είχε ταξιδέψει από τη Λαμία, προκειμένου να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση η 4χρονη κόρη της στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία». Όμως, μετά τα τεστ που τους έγιναν εκεί, η μητέρα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ το παιδί ευτυχώς αρνητικό.

Η νεαρή μητέρα από τη Λαμία, η οποία φιλοξενείται σε διαμέρισμα εξαμελούς οικογένειας στις εργατικές πολυκατοικίες, εντοπίστηκε από την Αστυνομία όταν έγινε γνωστό στον ΕΟΔΥ ότι είναι θετική και υποχρεώθηκε να παραμείνει σε 14ήμερη καραντίνα.

Αστυνομικοί από το τοπικό τμήμα προσπαθούν να ελέγξουν αν η Ρομά και η οικογένεια που τη φιλοξενεί θα τηρήσουν την καραντίνα, προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός στην περιοχή, με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Δήμος Φυλής πηγαίνει στο διαμέρισμα της καραντίνας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ έγινε απολύμανση της πολυκατοικίας και των γύρω δρόμων. Πάντως, οι κάτοικοι της γειτονιάς, στην πλειονότητά τους Ρομά, τρέμουν στο ενδεχόμενο να «ξεφύγει» ο ιός και να διασπαρεί, κάτι που θα οδηγήσει σε αποκλεισμό της περιοχής, όπως έγινε στη Λάρισα.

Αλλού… το καίνε το πελεκούδι

Όμως, την ίδια ώρα που οι συγκεκριμένοι Ρομά φοβούνται μήπως περιοριστούν λόγω συνολικής καραντίνας, το κέφι χτυπάει «κόκκινο» μέσα στους οικισμούς των ομοεθνών τους στην περιοχή, όπου διοργανώνουν ακόμη και live, προκειμένου να γλεντήσουν με την ψυχή τους λόγω του… ατίθασου ταμπεραμέντου τους!

Το Instagram «πήρε φωτιά» από φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασαν Ρομά του Ζεφυρίου από το πολυπληθές γλέντι που έστησαν, λες και έχουν… ανοσία στον ιό και δεν τους αφορά!

Σε ένα από τα βίντεο, φαίνονται δεκάδες Ρομά να αδειάζουν το ένα μετά το άλλο τα μπουκάλια με το ουίσκι, την ώρα που νεαρές ομοεθνείς τους λικνίζονται στους ρυθμούς των τσιγγάνικων τσιφτετελιών, που ερμήνευαν ζωντανά και διά μικροφώνου οι τραγουδιστές! Οι ίδιοι, βέβαια, θα είναι και οι πρώτοι που θα αντιδράσουν στην περίπτωση καραντίνας, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είναι προσεκτικοί!

Η ουσία είναι πως οι υγειονομικές αρχές φοβούνται μήπως οι καταυλισμοί εξελιχθούν σε υγειονομική βόμβα και βρίσκονται σε επιφυλακή…

ρομα ζεφυρι τσιφτετελια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This