H περιπέτεια του Βασίλη Ζούλια με την ηρωίνη: «Άκουσα τη λέξη Κορυδαλλός και πήδηξα στο κενό» (video)

Must Read

O καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

Ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα δύσκολα νεανικά του χρόνια, για την περιπέτεια που έζησε με τα ναρκωτικά, αλλά και για την κόντρα με τον πατέρα του, με τον οποίο συμφιλιώθηκε αρκετά χρόνια μετά.

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε για τον αγώνα του με τον εθισμό στην ηρωίνη: «Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο που όταν πήρα ναρκωτικά ανακουφίστηκε. Είπα τώρα δεν θα ξανά χρειαστεί να πονέσω. Αυτό ήταν μια ουτοπία. Στα 29 σταμάτησα τη χρήση των ναρκωτικών και έπρεπε να βιώσω τα συναισθήματά μου εξ’αρχής. Το αγαπημένο μου ναρκωτικό ήταν η ηρωίνη. Δεν πρέπει όμως να διαχωρίζονται τα ναρκωτικά. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν τη διάθεση είναι εθιστικές».

Ο σχεδιαστής εργαζόταν όπως περιέγραψε υπό την επήρεια ναρκωτικών, κάτι που πολλές φορές τον έκανε πιο αποδοτικό, ενώ πάντα υπήρχαν παράπλευρες απώλειες: «Όπως κι αν ήμουν το πρωί. Θα σηκωνόμουν, θα έκανα μπάνιο και θα πήγαινα στα μαγαζιά να μαζέψω ρούχα. Κάποια στιγμή δουλεύεις για να πίνεις και πίνεις για να δουλεύεις. Ήμουν αποτελεσματικός αλλά υπήρχαν παράπλευρες απώλειες. Καταστρεφόντουσαν τα ρούχα, αργούσα να τα γυρίσω».

Ο κ. Ζούλιας ανέφερε επίσης πώ ςόλοι το είχαν καταλάβει και κυρίως η μητέρα του ήταν απελπισμένη: «Όλοι το είχαν καταλάβει αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως αν το άτομο δεν το αποφασίσει. Η μητέρα μου ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Η σκληρή χρήση μου νομίζω κράτησε επτά χρόνια. Μια εθισμένη προσωπικότητα, είναι δυστυχισμένη».

Ο Βασίλης Ζούλιας είχε συλληφθεί με διαφορετικό νομικό πλαίσιο που υπήρχε τότε, ενώ αναφέρθηκε και στις απόπειρες αυτοκτονίας, όπως εκείνη που πήδηξε από το παράθυρο του δικαστηρίου:«Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας τις οποίες μπορείς να τις πεις και απόπειρες προσοχής. Ήταν Τσικνοπέμπτη και με έπιασε η αστυνομία ως χρήστη. Τότε δεν υπήρχε διαχωρισμός, μου είπαν κατευθείαν για Κορυδαλλό. Όταν άκουσα αυτή τη λέξη στο δικαστήριο, έφυγα από το χέρι της μητέρας μου και πήδηξα στο κενό».

https://www.youtube.com/watch?v=V6FaGgMoX_U

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This