Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει… δικαιώματα στην Λευκάδα

Must Read

«Και μου ‘ρχεται ζαλάδα να ξέρω πως γυρίζεις (ημι)γυμνός μες στη Λευκάδα και να με βασανίζεις» που λέει και το καλοκαιρινό πάλαι πότε σουξέ της Έφης Σαρρή (ελαφρώς διασκευασμένο ειδικά για την περίσταση).

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, απέδρασε στη γενέτειρά του, τη Λευκάδα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του στο αγαπημένο του νησί. Και παρότι ο γοητευτικός τραγουδιστής δεν μας έχει συνηθίσει σε δημοσιεύσεις προσωπικών στιγμών στο Ιnstagram, αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή.

Ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό του φορώντας μόνο το μαγιό του με φόντο καταγάλανα νερά και πανέμορφα τοπία στο νησί του Ιονίου. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθουν οι θαυμάστριές του ντελίριο και να… βομβαρδίσουν τις αναρτήσεις του καλλιτέχνη με χιλιάδες likes και σχόλια αποθέωσης. «+1 όποιος δεν πρόσεξε τα μαγευτικά νερά της Λευκάδας, αλλά τον κ@@@ρο μπροστά!» επισήμανε ένθερμη fan του Κωνσταντίνου, με χιούμορ και πικάντικη διάθεση.

Δείτε επίσης: Η Έλλη Κοκκίνου, η Τζούλια Νόβα και η Δέσποινα Βανδή φορούν τα μαγιό τους και… αναστατώνουν το Ιnstagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This