Αποκαλύψεις στις «Άγριες μέλισσες»: Η δικαίωση της Μυρσίνης, το δράμα της Θεοδοσίας και ο γάμος της Πηνελόπης

Must Read

Προτάσεις γάμου, εγκυμοσύνες, έρωτες... Σαν να έφτασε λιγάκι πρόωρα ο… άγιος Βαλεντίνος στο Διαφάνι! Ακρως ερωτικές, πλην όμως πάντα συγκλονιστικές, θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και την Μαρία Ανδρέου, ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη (Μ. Κίτσου) ξεχύνεται να βρει τη μάντισσα Σμαρώ (Ε. Μουμούρη) προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνές του, ο κλαριντζής Κυριάκος (Β. Αλεξανδρής). Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν… βόμβα στο χωριό. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο, αλλά και κανείς δεν βάζει και το χέρι του στη φωτιά.

Η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της, όπως και ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος), που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου ν’ απομακρύνεται από τον νεκρό γιο του. Απ’ την άλλη, ο Δούκας (Λ. Κακούρης) είναι καταρρακωμένος με την υποψία ότι σκότωσε άδικα τον ανιψιό του. Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) και η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) έχουν να αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών, ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ, καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν, την ίδια ώρα που η Ελένη, συντετριμμένη από τις τύψεις, μπροστά στη θέα του Λάμπρου (Δ. Γκοτσόπουλος) ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο (Α. Κωνσταντίνου).

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να μάθουν από τη Δρόσω αν η Ελένη είναι όντως ένοχη. Εκείνη, στριμωγμένη, τους εναντιώνεται, αλλά κανείς από τους δύο δεν δείχνει να πείθεται. Ο Δούκας είναι σίγουρος ότι για όλα φταίει η Μυρσίνη, που έβαλε μια απατεώνισσα στο σπίτι τους. Δεν φαίνεται, όμως, να υπάρχει κανείς ο οποίος μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο που ακούει στο όνομα Σμαρώ. H Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Κυπραίο και με το γεγονός ότι ξέρει το μυστικό της. Ο Μιλτιάδης, μπροστά στις νέες εξελίξεις, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Δούκας, παρά τις αντιρρήσεις του Λάμπρου. Ο τελευταίος και η γυναίκα του, η Θεοδοσία (Χ. Φαμέλη), αντιμετωπίζουν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός: Η Θεοδοσία αποβάλλει!

Σε υποψίες

Στο μεταξύ, ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως εκείνη αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης, ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά το νέο χτύπημα της μοίρας. Η Θεοδοσία αποφασίζει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο. Δύο εβδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης (Μ. Πετεβή) με τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπά). Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα του και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Παράλληλα, ο Προύσαλης (Γ. Σουξές) ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας (Θ. Παπαθωμά) στην εξαφάνιση της Παγώνας (Δ. Λουκάκη). Η Ρίζω (Ε. Καρακάση) κάνει μια ανακάλυψη για τη Δρόσω που θα τη σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και τη ζητεί σε γάμο!

Ο γάμος της Πηνελόπης και του Κλεομένη τελείται με επισημότητα, αφήνοντας συντετριμμένο τον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης). Ο Μιλτιάδης ομολογεί τα τρυφερά αισθήματά του στη Βιολέτα και εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισμένο έπειτα από πολύ καιρό. Η Ελένη ζητεί από τον Κυπραίο να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα πρώτη φορά. Αντίθετα, η Πηνελόπη θα ζήσει μια ανορθόδοξη νύχτα γάμου με τον Κλεομένη. Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται με στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια (Γ. Πλαίνης), ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα. Κι ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ζουν τον έρωτά τους, η Δρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This