H Μαρέβα ακύρωσε την παρουσία της στους Δελφούς, επειδή το «απαίτησαν» τα… social media!

Must Read

Αυτή τη φορά τα… θαλάσσωσε για τα καλά ο γνωστός λομπίστας και «συνεδριάρχης», Συμεών Τσομώκος, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή ζει το μύθο του, με το περιβόητο «Οικονομικό Forum των Δελφών», ένα κακέκτυπο ελληνικό Νταβός, που γίνεται, κατ’ ουσίαν, προς ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του εγχώριου συστημικού κοινοβουλευτικού, τραπεζικού και μεγαλοεπιχειρηματικού φάσματος.

Στην προσπάθεια του να ευχαριστήσει σύσσωμη την οικογένεια Μητσοτάκη, προσκάλεσε ως ομιλητές, εκτός από τα βασικά μέλη, ακόμη και αγνώστου επαγγελματικής ιδιότητος βαφτιστήρια, ξαδέλφια και… μικρανήψια της μεγάλης Κρητικής φαμίλιας!

Συμεών Τσομώκος
Συμεών Τσομώκος

Μόνο τις οικιακές βοηθούς ξέχασε να συμπεριλάβει και, φυσικά, το γεγονός σχολιάστηκε περιπαικτικά στα μη συστημικά μέσα ενημέρωσης, ενώ… έριξε το twitter με σχόλια του τύπου «συνέδριο ή κυριακάτικο τσιμπούσι των Μητσοτάκηδων;».

δελφοι οικονομικο φορουμ
«συνέδριο ή κυριακάτικο τσιμπούσι των Μητσοτάκηδων;»

Ακύρωσε χωρίς να αναφέρει τους λόγους

Προσκαλεσμένη για να απευθύνει ομιλία ήταν, όπως και πέρυσι, η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, που διαθέτει, όμως, μάλλον οξύτερο πολιτικό αισθητήριο από πολλά μέλη της οικογένειας, ακόμη και πρωτοκλασάτα. Διαπιστώνοντας το… σύστριγγλο και τα αρνητικά σχόλια στο twitter, που μαζί με το Instagram αποτελεί αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και της ίδιας, αποφάσισε, όχι μόνο να μην πάει στο συνέδριο-βλάχικο γάμο, αλλά και να κοινοποιήσει την απόφαση της αυτή. Με μια λιτή ανακοίνωση, δηλώνει ότι ακυρώνει την συμμετοχή της, χωρίς να αναφέρει τους λόγους, που, βεβαίως, είναι… φως φανάρι.

Διαβάστε επίσης: Αγαπημένο «σπορ» του Άδωνι Γεωργιάδη (και τα πάει τόσο καλά) να διαψεύδει τον εαυτό του ! (video)

Η υψηλού συμβολισμού πρωτοβουλία της κυρίας Μητσοτάκη σχολιάστηκε πολύ θετικά από πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, σε αντίθεση με την επαρχιωτικού τύπου αντίληψη δημοσίων σχέσεων του κυρίου Τσομώκου, ο οποίος, προφανώς, νόμιζε ότι βρίσκεται σε αραβική χώρα και θεώρησε ότι πρέπει να καλέσει όλη τη… βασιλική οικογένεια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This