YouTuber ρωτά περαστικούς που είναι η Ελλάδα και τα «μαργαριτάρια» δίνουν και παίρνουν (video)

Must Read

Σας έχουν κουράσει οι ερωτήσεις τύπου «Τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου»;

Σας φαίνεται παράξενο που η πλειονότητα των πολιτών της χώρας μας αγνοούν τα στοιχειώδη για την ελληνική ιστορία; Νομίζετε πως πρόκειται για συγκεκριμένη μερίδα που ενδεχομένως «επιλέγεται» για τα βίντεο αυτά;

Ξεχάστε, λοιπόν, όλα αυτά τα «μαργαριτάρια» που είχατε δει τα τελευταία χρόνια, αφού το βίντεο που ακολουθεί πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Ο γνωστός YouTuber Vibrator πήρε τους δρόμους για ακόμα μία φορά έχοντας στα χέρια του μία ασπρόμαυρη έκδοση του παγκόσμιου χάρτη. Η ερώτηση που έκανε στους περαστικούς ήταν σχετικά απλή. «Βρείτε μου που είναι η Ελλάδα». Και εκεί σταμάτησε ο χρόνος. Και για τους ερωτηθέντες αλλά και -κυρίως- για εμάς τους θεατές.

Οι απαντήσεις ήταν η μία χειρότερη από την άλλη. Άλλοι πίστευαν ότι έβλεπαν μπροστά τους το χάρτη της Ελλάδας και όχι όλου του κόσμου, άλλοι έδειχναν την Αφρική, την Αυστραλία ενώ ανάλογα λάθος απαντήσεις έδωσαν και όταν ρωτήθηκαν για το που βρίσκεται η Κρήτη.

Το βίντεο τα λέει όλα από μόνο του

Δείτε επίσης: Μεθυσμένος άνδρας παραπατά και σωριάζεται στο πεζοδρόμιο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This