H γυναίκα που κακοποίησε άγρια και δάγκωσε τον σκύλο της έγινε viral και συνελήφθη (video)

Must Read

Η Cristina Rykalski βρισκόταν στο σπίτι της σε προάστιο της Καλιφόρνια, όταν μια γυναίκα που δεν γνώριζε, συνοδευόμενη από τον σκύλο της, ήρθε στην πόρτα της ζητώντας οδηγίες. Η Rykalski της έδωσε οδηγίες και ζήτησε από την άγνωστη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της, ακούστηκε μια αναταραχή. Η Rykalski κάλεσε την αστυνομία αλλά μέχρι να φτάσει η γυναίκα είχε ήδη απομακρυνθεί. Αυτό που είδε αργότερα στα αρχεία της κάμερας της πυροδότησε την οργή και την έκκληση για δικαιοσύνη. 

Στο βίντεο η γυναίκα, φαίνεται να κακοποιεί τον σκύλο της με κλωτσιές και μπουνιές ενώ μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να σκύβει και να τον δαγκώνει! Οργή και θυμός τα μόνα συναισθήματα που προκαλούν τα μαγνητοσκοπημένα καρέ.

Η Rykalski κυκλοφόρησε το υλικό στο Facebook και ζήτησε από τους ανθρώπους να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα. Χάρη στις εμπεριστατωμένες προσπάθειες της «Haven Humane Society» και της αστυνομικής υπηρεσίας, η γυναίκα στο βίντεο συνελήφθη μόλις δύο μέρες μετά.

Η συλληφθείσα Xaviera Kayli Ferguson

Το σκυλί βρίσκεται στο καταφύγιο Haven Humane Society και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και ασφαλές.

Δείτε επίσης: Βιαστικός Κινέζος «πέταξε» το παιδί του στο μηχάνημα X- Ray μαζί με τις βαλίτσες (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This