Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρώτη “δήλωση” της Κορίνα Σουμάχερ: “Ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει”

Η πρώτη “δήλωση” της Κορίνα Σουμάχερ: “Ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θρύλο της F1, μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη του 2013, το οποίο και τον καθήλωσε.

Μπορεί εδώ και χρόνια οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ να βγαίνουν με το… σταγονόμετρο, αλλά ένα γράμμα της συζύγου του θρύλου της Formula 1, Κορίνα, αποκαλύπτει τις σκέψεις της και την ευγνωμοσύνη της προς όσους της στάθηκαν μετά το τραγικό ατύχημα, στα τέλη του 2013.

Η επί 23 χρόνια σύζυγός του Σουμάχερ έγραψε στον φίλο τους -Γερμανό μουσικό- Σάσα Χερχενμπαχ, ο οποίος δημιούργησε ένα τραγούδι προς τιμήν του “Σούμι”, με τίτλο “Γεννημένος να μάχεται”.

“Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας.

Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει” φέρεται να αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

Ο συνθέτης μίλησε για το περιεχόμενο του γράμματος που έλαβε. Ωστόσο, δεν ανέφερε το πότε γράφτηκε το γράμμα. Πάντως, το συγκεκριμένο κομμάτι το δημιούργησε το 2014, περίπου ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ.

“Δεν περίμενα να πάρω μια απάντηση και ήταν συγκλονιστική” ανέφερε ο Χέρχεντμπαχ στο γερμανικό περιοδικό “Bunte”. “Η επιστολή ήταν χειρόγραφη και υπογράφηκε από την ίδια την Κορίνα” επισήμανε ο συνθέτης.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις