Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Λύγισε” η Ελλάδα από την Κροατία! Επόμενος αντίπαλος η Γερμανία

“Λύγισε” η Ελλάδα από την Κροατία! Επόμενος αντίπαλος η Γερμανία
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κροατία και γνώρισε την ήττα με 11-7, η οποία και την “ρίχνει” στη δεύτερη θέση του ομίλου της, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Επόμενος αντίπαλος η Γερμανία.

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών και ηττήθηκε με “κάτω τα χέρια” από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κροατία, γεγονός που την “έριξε” στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η ελληνική ομάδα μπήκε με το… αριστερό στο παιχνίδι και δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τρίλεπτο του ματς, για να βρεθεί να χάνει με 4-1 στις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου και με 7-4 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η “εικόνα” του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Κροάτες να διατηρούν την υπεροχή τους, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε ακόμη και στο 10-5. Τελικά, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου γνώρισε την ήττα με 11-7 και έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Η Εθνική Ελλάδας θα παίξει πλέον την Κυριακή (22/7, 19:30 ώρα Ελλάδας) με τη Γερμανία, διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά και εφόσον περάσει, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ισπανία – Μαυροβούνιο, από τον δεύτερο όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-4, 3-1, 1-2

Οι συνθέσεις στο Κροατία – Ελλάδα

Κροατία (Ιβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν 1, Φάτοβιτς, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Βουκίσεβιτς 3, Μπούσλιε, Λόβρε, Βρλιτς, Σέτκα 1, Γκαρσία 4, Μάρσελιτς
Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης, Καπότσης 1, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις