Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Ψάχνει την έκπληξη στο Wimbledon! “Βαρετή η κυριαρχία των Big 3”

Τσιτσιπάς: Ψάχνει την έκπληξη στο Wimbledon! “Βαρετή η κυριαρχία των Big 3”
ΦΩΤΟ Reuters

Αν και πιστεύει πως οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο Wimbledon, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ελπίζει πως θα μπορέσει να… κάνει τη διαφορά στο Grand Slam του Λονδίνου.

Το τουρνουά Wimbledon θα αρχίσει σε 2 εβδομάδες (1η Ιουλίου) στο Λονδίνο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να “λάμψει” και εκεί.

Στη συνέντευξή που έδωσε για τη “Metro”, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την ελπίδα του πως θα είναι αυτός που θα κάνει τη… διαφορά στο Grand Slam του Λονδίνου, αν και τόνισε πως -πιθανότατα- για ακόμα μια χρονιά, τον πρώτο λόγο στο Wimbledon θα τον έχουν οι “Big 3”, Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

“Αν οι Big 3 είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση στους πρώτους γύρους, περιμένω να τα καταφέρουν. Αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό φέτος. Ελπίζω να μπορέσω να είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει. Νομίζω πως θα ήταν καλό για το άθλημα να υπάρξει ποικιλία, κάτι διαφορετικό. Είναι βαρετό να βλέπεις τους ίδιους παίκτες να κερδίζουν συνεχώς.” τόνισε χαρακτηριστικά.

“Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι, η νέα γενιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, ώστε να φέρουμε κάτι νέο, να φέρουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε αυτούς τους παίκτες.

Πιστεύω πως είναι θέμα χαρακτήρα. Κάποιοι δεν αισθάνονται ότι έχουν τόσο την ευθύνη του παιχνιδιού τους για να βγουν εκεί έξω και να πουν ότι θα ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και θα κερδίσουν αυτούς τους παίκτες. Εγώ νιώθω ότι μπορώ να τους κερδίσω. Το παιχνίδι μου θα είναι το καλύτερο όταν βγω εκεί έξω. Πιστεύω πως αν οι νέοι παίκτες σκεφτόμαστε θετικά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ελπίζω να συμβεί αυτό και στο Wimbledon.” δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις