Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: “Εμφύλιος” στα προημιτελικά της Euroleague

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: “Εμφύλιος” στα προημιτελικά της Euroleague
intime.gr (αρχείο)

Για μια ακόμα χρονιά, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα “κονταροχτυπηθούν” λίγο πριν τον τελικό της Euroleague γυναικών στο πόλο.

Η κλήρωση της Euroleague γυναικών στο πόλο που έγινε τη Δευτέρα (02.12.2019) στη Γλασκόβη έβγαλε έναν ελληνικό “εμφύλιο” στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα “μονομαχήσουν” σε δύο αναμετρήσεις (στις 08.02.2020 με γηπεδούχο τον ΝΟΒ και στις 28.03.2020 στον Πειραιά), με… έπαθλο την πρόκριση στο final-4 της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ελληνικές ομάδες είχαν συναντηθεί πέρυσι στον ημιτελικό, όπου οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει 8-7, ενώ φυσικά αναμετρώνται κάθε χρόνο στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι από την κλήρωση προέκυψε ακόμη ένα μεγάλο ζευγάρι, ανάμεσα στην κάτοχο του τροπαίου -αλλά αποδυναμωμένη- Σαμπαντέλ και την κυπελλούχο Ευρώπης Οριζόντε Κατάνια, η οποία νίκησε τις Ισπανίδες πριν μία εβδομάδα με 13-11, στον αγώνα για το Super Cup.

Οι νικήτριες ομάδες των προημιτελικών προκρίνονται στο final-4 της Euroleague, ενώ οι ηττημένες θα διεκδικήσουν το LEN Trophy.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις