Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία! Η τελευταία φάση και το ειρωνικό σχόλιο

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία! Η τελευταία φάση και το ειρωνικό σχόλιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ήφαιστο στη Λήμνο για την 6η αγωνιστική της Basket League, χάρη και σε μία τάπα του Σμιθ στον Αθηναίου στην τελευταία φάση του αγώνα, η οποία έκανε έξαλλους του ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για την τελευταία φάση του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο, που έφερε και την πρώτη ήττα της ομάδας του Παπαθεοδώρου, μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θεωρεί αντικανονική την τάπα του Σμιθ στον Αθηναίου και κατηγορεί τους διαιτητές για το γεγονός ότι δεν εξέτασαν σε βίντεο τη συγκεκριμένη φάση. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μάλιστα, υπάρχει και ειρωνικό σχόλιο για τις βολές που εκτέλεσαν στον αγώνα οι δύο ομάδες.

Η αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία

«Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου με 80-79 στο κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” για την 6η αγωνιστική της betshop Basket League. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση, όπου ο Γιάννης Αθηναίου κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να αφήσει τη μπάλα στο ταμπλό, ο Jerry Smith έδιωξε την μπάλα, οι διαιτητές χωρίς δεύτερη σκέψη θεώρησαν κανονική την ενέργεια του παίκτη του Ηφαίστου και δεν δέχτηκαν να δουν τη φάση σε επανάληψη.

Αρχικά με την πρόφαση ότι το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το ERTplay1 και στη συνέχεια με την βεβαιότητα ότι είχαν και οι τρεις ξεκάθαρη άποψη. Μια ξεκάθαρη άποψη που σε όλη την διάρκεια του αγώνα οδήγησε τους γηπεδούχους 29 φορές στη γραμμή των βολών και τον ΠΑΟΚ μόλις 14!».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις