Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε 85-80 ΤΕΛΙΚΟ: “Σήκωσαν” το 10ο οι Μαδριλένοι!

Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε 85-80 ΤΕΛΙΚΟ: “Σήκωσαν” το 10ο οι Μαδριλένοι!
ΦΩΤΟ twitter

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και πάλι η “Βασίλισσα” της Ευρώπης, αφού με εξαιρετικό μπασκετ στον τελικό της Euroleague, επικράτησε στο τέλος της Φενέρμπαχτσε με 85-80. Τρομερός Κοζέρ με 17 πόντους, πολύ καλός και πάλι ο Ντόνσιτς.

Στην κορυφή της Ευρώπης επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Euroleague, με κορυφαίο παίκτη τον Κοζέρ, άξιο συμπαραστάτη τον Λούκα Ντόνσιτς και από μηχανής θεό στο τέλος τον Τόμπκινς.

Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά τις προσπάθειες των Τούρκων στο τέλος, κατέκτησαν το 10 ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Το “πάλεψε” ο Μέλι από τη Φενέρμπαχτσε με 28 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε σε μέτρια βραδιά, με 7 πόντους και 4 ασίστ.

Δείτε το LIVE του newsit.gr για το Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε

Στο μικρό τελικό της Euroleague, η Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, με 77-79 και κατέκτησε την 3η θέση στη φετινή διοργάνωση.

Τέταρτοι κατέληξαν οι Ρώσοι, που ήταν για μία ακόμη φορά πρώτοι στην κανονική περίοδο, αλλά δεν τα κατάφεραν στο Final4 του Βελιγραδίου.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις