Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Σάρωσε” ο Ντόνσιτς! MVP και του Final 4 στην Euroleague [vids, pics]

ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λούκα Ντόνσιτς έκανε ένα φανταστικό Final 4, οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του 10ου ευρωπαϊκού της πρωταθλήματος και έτσι μετά το βραβείο του MVP για την κανονική περίοδο, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και της τελικής φάσης της Euroleague.

Απίστευτη σεζόν για τον Λούκα Ντόνσιτς! Έχοντας κατακτήσει το ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία, ο νεαρός γκαρντ “σάρωσε” τα πάντα και στη Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας δύο βραβεία MVP, αλλά και τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο διεθνής Σλοβένος, μόλις στα 19 του χρόνια, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Final 4 του Βελιγραδίου, έχοντας συνολικά 31 πόντους για την ομάδα του. Συγκεκριμένα στον τελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, είχε 16 πόντους 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ πέτυχε και κρίσημες βολές στο τέλος του αγώνα.

Κάπως έτσι αναδείχθηκε “πανηγυρικά”, ο πολυτιμότερος παίκτης και της τελικής φάσης της διοργάνωσης, παίρνοντας το νέο βραβείο του MVP την ώρα της απονομής του 10ου ευρωπαϊκού της Ρεάλ Μαδρίτης.

https://twitter.com/EuroLeague/status/998303806239707138

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το βραβείο του MVP του Final4 της Euroleague απένειμε στον Λούκα Ντόνσιτς, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ στο γήπεδο βρισκόταν και έσπευσε να τον συγχαρεί και ο περσινός MVP, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ντόνσιτς

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις