Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Συστάθηκε επιτροπή για το Κλειστό στα Άνω Λιόσια!

Γήπεδο ΑΕΚ: Συστάθηκε επιτροπή για το Κλειστό στα Άνω Λιόσια!
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στο νέο της γήπεδο στα Άνω Λιόσια κατά τη διάρκεια του 2020 και ήδη έχει συσταθεί και μία “Επιτροπή Γηπέδου” για τις λεπτομέρειες της μετάβασής της από το ΟΑΚΑ.

Την πρώτη της σύσκεψη έκανε η νέα «Επιτροπή Γηπέδου», στην οποία συμμετέχει και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος και η οποία θα πρέπει να “τρέξει” το προσεχές διάστημα τις διαδικασίες για τη μετακόμιση της Ένωσης στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις ποικίλες δραστηριότητες και ανάγκες, που προκύπτουν στο παρόν μεταβατικό στάδιο, συστάθηκε «Επιτροπή Γηπέδου», η πρώτη σύσκεψη της οποίας πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Λεωφόρου Ηρακλείου 466 και Κύπρου, στο Νέο Ηράκλειο.

Στην «Επιτροπή» συμμετέχουν μεταξύ άλλων εξέχουσες προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό και επιχειρηματικό χώρο, ήτοι ο οικονομολόγος – καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Παπανικολάου, το έμπειρο στέλεχος του τουριστικού τομέα, Γιώργος Χατζηιωσήφ, ο ιστορικός ερευνητής – υποψήφιος διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος Προγράμματος «Φυλή 2021» Γιώργος Πραχαλιάς, ο επιχειρηματίας – αρμόδιος για εμπορικά θέματα, Γιώργος Κοσιφολόγος.

Από πλευράς ΑΕΚ ΒC στην πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής μετείχαν ο μεγαλομέτοχος κ. Μάκης Αγγελόπουλος και οι κ.κ. Χάρης Κουτάς, Αλέξανδρος Αλεξίου, Ηλίας Μπόβαλης, Αντώνης Παπαντώνης, Γιώργος Νικολάου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις