Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Ντου” 100 κουκουλοφόρων σε αγώνα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στη Θέρμη

“Ντου” 100 κουκουλοφόρων σε αγώνα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στη Θέρμη
Intime news (αρχείο)

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής (8.9.2019) παίκτες και παράγοντες της ομάδας του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελείται από αθλητές ηλικίας κάτω των 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η επίθεση σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης με την ομάδα του Ποντιακού Πολυδενδρίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ, στις εγκαταστάσεις της Θέρμης. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι η έδρα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Περίπου εκατό άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αφαίρεσαν τις μπλούζες των αθλητών του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια έγραψαν συνθήματα σε χώρους του γηπέδου.

Παράγοντες του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης δήλωσαν στην Αστυνομία ότι κάποιοι από τους δράστες χειροδίκησαν σε βάρος του υπευθύνου της ομάδας και του γιου του.

Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση και διεξάγεται προανάκριση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αυγενάκης: “Αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης”

Το περιστατικό καταδίκασε απερίφραστα με ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει μηδενική ανοχή στη βία.

“Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό.

ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Δείτε το tweet του υφυπουργού:

με πληροφορίες από thestival.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις