Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Κυριάκος του ΠΑΟΚ έβγαλε το… καπέλο στην ΑΕΚ και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς

Ο Κυριάκος του ΠΑΟΚ έβγαλε το… καπέλο στην ΑΕΚ και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς
ΦΩΤΟ intime

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του ΠΑΟΚ στην απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση για την παρατυπία στον μεταξύ τους αγώνα, ήρθε από τον Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος και έβγαλε το… καπέλο στην Ένωση, κάνοντας λόγο για “ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας”.

Παράλληλα όμως, ζήτησε και συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το φιάσκο με τα Δελτία Υγείας, χαρακτηρίζοντάς το ως “πληγή στο σώμα του Συλλόγου”.

Η δήλωση του Κυριάκου

“Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και “ναι μεν αλλά” οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Ιστορική απόφαση: Δεν κάνει ένσταση η ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια “πληγή” στο σώμα του Συλλόγου”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις