Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άλεφ: “Με εντυπωσίασαν οι οπαδοί! Έτοιμος από όταν γεννήθηκα για το Champions League” [pics]

ΑΕΚ – Άλεφ: “Με εντυπωσίασαν οι οπαδοί! Έτοιμος από όταν γεννήθηκα για το Champions League” [pics]
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο νέος αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, Άλεφ Σαλντάνια, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ και δήλωσε απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια της Ένωσης στα προκριματικά του Champions League. “Πασίγνωστη η ομάδα στη Βραζιλία, λόγω Ριβάλντο”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή του Άλεφ Σαλντάνια από την πορτογαλική Μπράγκα και ο νέος αμυντικός μέσος της Ένωσης, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα και τα τρόπαια της ομάδας, πριν κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “κιτρινόμαυρων”.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άλεφ για την ΑΕΚ

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από την νέα αυτή προοπτική της καριέρας μου και όσα συνάντησα από την πρώτη στιγμή στο περιβάλλον της νέας μου ομάδας. Γνώριζα ήδη πόσο μεγάλο club είναι και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Δέχτηκα την αγάπη του κόσμου της από τις μέρες που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για μένα και ενώ ακόμα ήμουν στην Μπράγκα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Το χάρηκα πολύ και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Για τους αγώνες του Champions League: «Έτοιμος για κάτι τέτοιο είμαι από τη μέρα που γεννήθηκα! Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πόσο μεγάλη πρόκληση είναι αυτή η διοργάνωση. Πέρυσι ήταν ωραία στο Europa με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά εφέτος θα είναι πολύ καλύτερα με την ΑΕΚ στο Champions League! Έχω βγάλει όλη την προετοιμασία με την Μπράγκα, είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είμαι έτοιμος να παίξω και αύριο με την ΑΕΚ, αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Για την ΑΕΚ: «Είναι μεγάλη υπόθεση να έρχεσαι σε μία ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Ακόμα πιο σημαντικό είναι όμως να το επαναλάβουμε όλοι μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω πολλούς για το ποια είναι η ΑΕΚ. Είναι πασίγνωστη στη Βραζιλία από τη στιγμή που τη φανέλα της έχει φορέσει ο μεγάλος Ριβάλντο. Αποτελεί τεράστιο είδωλο για όλους εμάς και μακάρι να βαδίσω και εγώ στα δικά του χνάρια»!

Οι πρώτες του φωτογραφίες ως παίκτης της ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος Αλεφ υπέγραψε στην ΑΕΚ και το ευχαριστήθηκε! #aekfctransfers #aekfcteam2018_19 #wearethechampions #aekfamily #weareback #aekfc

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 20. Juli 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις