Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γερμανία – Αργεντινή: Ματσάρα με νέο “αίμα” και γκολάρες! – video

Γερμανία – Αργεντινή: Ματσάρα με νέο “αίμα” και γκολάρες! – video
ΦΩΤΟ Reuters

Σε φιλική αναμέτρηση, Γερμανία και Αργεντινή αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα ματς με πολύ θέαμα, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, αφού οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές είχαν την ευκαιρία για δοκιμές.

Σε ματσάρα με τρομερή εξέλιξη και εντυπωσιακά γκολ κατέληξε η… αδιάφορη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή.

Οι δύο παραδοσιακές “δυνάμεις” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχαν πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, γεγονός που αύξησε το τη “μάχη” για το αποτέλεσμα. Έτσι παρά το γρήγορο 2-0 της “νασιοναλμανσάφτ” στο πρώτο ημίχρονο, με Γκνάμπρι και Χάβερτς, η “αλμπισελέστε” δεν παράτησε το ματς και μάλιστα πήρε την ισοπαλία με 2-2, χάρη σε γκολ των Αλάριο και Κάμπος στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις στο Γερμανία – Αργεντινή

Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Τε Στέγκεν, Τσαν, Κοχ, Ζούλε, Κλόστερμαν, Χάβερτς (83′ Ρούντι), Κίμιχ, Χάλστενμπεργκ, Μπραντ (66′ Αμίρι), Βάλντσμιντ, Γκνάμπρι (71′ Σερντάρ).

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρκεζίν, Φόιθ, Οταμέντι, Ρόχο (46′ Ακούνια), Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ (90′ Ροντρίγκες), Παρέδες, Περέιρα (76′ Σαράβια), Κορέα (46′ Οκάμπος), Ντιμπάλα (62′ Αλάριο), Λαουτάρο.

Τα highlights του Γερμανία – Αργεντινή

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις