Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η… κορυφαία παρέα! Το “reunion” των Legends 2004 στα Ιωάννινα! Videos, pic

Η… κορυφαία παρέα! Το “reunion” των Legends 2004 στα Ιωάννινα! Videos, pic
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μια πολύ όμορφη γιορτή! Οι Legends 2004 βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (20.02.2019) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες”, έδωσαν φιλικό αγώνα με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την περιφέρεια της Ηπείρου και μας… θύμισαν μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές του παρελθόντος.

Κέρδισαν και πάλι το χειροκρότημα όλων! Οι Legends 2004 βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες”, στο πλαίσιο των εορτασμών (106η επέτειος) για την απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και έδωσαν μια… νέα απολαυστική παράσταση.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 αντιμετώπισαν την Επίλεκτη Ομάδα της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οποία συμμετείχαν οι Ξενοφών Γήτας, Λάζαρος Σέμος, Στράτος Γκαρόζης, Γιώργος Σίμος και πολλοί γνωστοί Ηπειρώτες ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ρόλο προπονητή της θρυλικής εθνικής ανέλαβαν οι Γιάννης Τοπαλίδης και Ντέμης Νικολαΐδης. Οι Έλληνες θρύλοι είχαν το πάνω χέρι στη φιλική αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπασινά (το κέρδισε ο Καραγκούνης).

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, ο παίκτης – ορχήστρα, Γιώργος Καρακούνης (σ.σ. αν και λίγο άρρωστος) μετέφερε την μπάλα μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής της επίλεκτης ομάδας της Ηπείρου και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυ για το 2-0. Αμέσως μετά, ο “Τυπάρας” πήγε στον πάγκο των Legends 2004 -όπως και όλη η ομάδα- και αγκάλιασε τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Επιφωνήματα θαυμασμού από την κερκίδα κέρδισε ο Ξενοφών Γήτας με τις προσπάθειες του και μάλιστα ήταν αυτός που μείωσε σε 2-1 στο 31′. Λίγο μετά την είσοδο του στο ματς, ο Χαλκιάς ανέτρεψε τον Λιαπάκη, ο βραχύσωμος μέσος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.

Οι παλαίμαχοι διεθνείς έδειξαν και στο δεύτερο μέρος (παίχτηκαν 2 40λεπτα) πως δεν έχουν… ξεχάσει το τόπι, με τον Τσιάρτα να μοιράζει κάποιες πολύ καλές μπαλιές και τον Χαλκιά να κάνει μια τρομερή επέμβαση. Παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων (σ.σ. προχώρησαν σε πολλές αλλαγές) και ειδικά του Άγγελου Χαριστέα, ο τερματοφύλακας Κουμεντάρης έκανε εμφάνιση για “μετεγγραφή” κι έτσι δεν είδαμε άλλο γκολ στη φιλική αναμέτρηση.

https://www.instagram.com/p/BuG1jUKAaA7/

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις