Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία – Ξάνθη: Το “μαγικό ραβδί” του Μάντζιου! Νέα ήττα οι Ακρίτες

Λαμία
Intime

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Superleague πήρε η Λαμία, που επικράτησε εντός έδρας της Ξάνθης με 1-0. Οι Ακρίτες άρχισαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αλλά έχουν 4 ήττες στα 5 τελευταία τους ματς, στα οποία δεν έχουν “τρίποντο”. Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, που έχουν ανοδική πορεία από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος.

Σπουδαία νίκη που την “τραβάει” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε η Λαμία που επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης, για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνέχισε την ανοδική της πορεία, από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός, πέτυχε την τρίτη της σερί νίκη κι έφτασε την 8η θέση (13 βαθμούς) έχοντας φυσικά παιχνίδι περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Την ίδια στιγμή, η Ξάνθη παρέμεινε στους 16 βαθμούς, αγνοώντας τη χαρά της νίκης τις τελευταίες 5 αγωνιστικές κι έχοντας γνωρίσει σε αυτό το διάστημα 4 ήττες, γεγονός που “σβήνει” το πολύ καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Μπεχαράνο στο 54′, μετά από ωραία πάσα του Τιρόνε, σημείωσε το τέρμα που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις