Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έδειξε… πανέτοιμος! “Τριάρα” στην πρόβα τζενεράλε με Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός έδειξε… πανέτοιμος! “Τριάρα” στην πρόβα τζενεράλε με Ξάνθη
Intime

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας και.. πάτησε γκάζι, ενόψει της “σέντρας” στη Superleague 1, το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο Παναθηναϊκός την περίοδο προετοιμασίας του, για το νέο πρωτάθλημα. Το “τριφύλλι” νίκησε με 3-0 τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Superleague 1, που θα γίνει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλή αντίδραση, παίζοντας κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται με… αμυντικούς προσανατολισμούς, όπως δηλαδή και οι περισσότερες ελληνικές ομάδες.

Πρωταγωνιστής της νίκης των “πρασίνων” ήταν ο Μακέντα, που σκόραρε από μια φορά σε κάθε ημίχρονο (37’ και 53’), ενώ ο Κολοβός έβαλε το… λιθαράκι του, με ένα ακόμα τέρμα στο 41′.

Πολύ σημαντικό, το γεγονός ότι ο Ζαχιντ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, κάτι που θα τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Να αναφέρουμε ακόμα πως αυτή ήταν η πρώτη “φιλική” ήττα της ομάδας της Θράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης (62’ Κότσαρης), Γιόχανσον (46’ Αποστολάκης), Νούνες (46’ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης), Δώνης (62’ Αλεξανδρόπουλος), Κουρμπέλης (62’ Θεοχάρης), Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Μολό), Μακέντα (62’ Βέργος), Κολοβός (62’ Καμπετσής).

Ξάνθη (3-4-1-2): Αμπαντ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας (46’ Ρενέλα), Μπαξεβανίδης (75’ Ντίρεσταμ), Ντουρίτσκοβιτς (70’ Ντε Λούκας), Κοβάτσεβιτς, Σόσα, Τέρκι (70’ Μπαριέντος), Στάρτζεον (61’ Ντε Αμορίμ), Φάουτσερ (54’ Τεξέιρα).

Διαιτητής: Κώστας Περράκης (Αθηνών).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις