Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Καρεμπέ: “Δεν θα γίνει πόλεμος για Ποντένσε! Φιλικό σωματείο η Σπόρτινγκ”

Ολυμπιακός – Καρεμπέ: “Δεν θα γίνει πόλεμος για Ποντένσε! Φιλικό σωματείο η Σπόρτινγκ”
ΦΩΤΟ instagram

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, έδειξε την επιθυμία των Πειραιωτών να βρουν μία συμβιβαστική λύση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την υπόθεση της μετεγγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την απόκτησή του από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Λούκας Ποντένσε ήταν ένας από τους παίκτες που έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δικαιώθηκε μάλιστα σε πρώτο βαθμό, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να λύσει όσο πιο ομαλά το θέμα με τους Πορτογάλους, ώστε να μη γίνει ο παίκτης “δέσμιος” των δικαστικών αποφάσεων.

Μιλώντας στην πορτογαλική O’ Jogo μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ, χαρακτήρισε “φιλικό σωματείο” τα “λιοντάρια” και υποστήριξε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν σκοπεύουν να κάνουν “πόλεμο” μαζί τους για τη μετεγγραφή του Ποντένσε.

Οι δηλώσεις του Καρεμπέ για Ποντένσε

“Ο Ποντένσε είναι δικός μας, έχει ήδη υπογράψει, είναι στο σπίτι μας. Αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό κλαμπ και θα βρούμε μια λύση. Δεν θέλουμε να είμαστε “αιχμάλωτοι” της απόφασης ενός δικαστηρίου και θα έρθουμε σε συνεννόηση. Δεν θα γίνει πόλεμος για τον Ποντένσε, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός θα καταλήξουν σε μια συμφωνία”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις