Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Γκολάρες… τίτλου στην Τούμπα! Ξανά στο +8 ο Δικέφαλος του Βορρά [pics]

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Γκολάρες… τίτλου στην Τούμπα! Ξανά στο +8 ο Δικέφαλος του Βορρά [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε εύκολα το απόλυτο των νικών στην Τούμπα, επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-0, χάρη σε γκολάρες των Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια, αλλά και ένα του Σάκχοφ, από τραγικό λάθος του Μανοΐλοβιτς.

Για μία ακόμη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στη Superleague, αφού πήρε μία ακόμη άνετη νίκη στο πρωτάθλημα, “σαρώνοντας” τον Πανιώνιο με 3-0 και αυξάνοντας ξανά τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στο +8.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Μπίσεσβαρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουτσέσκου μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα, με φανταστική ντρίπλα και ιδανικό τελείωμα από τα όρια της περιοχής. Το 2-0 έκανε με τρομερό σουτ ο Βιεϊρίνια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 παίκτες από την αποβολή του Μακρύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Σάκχοφ, μετά από αδιανόητο λάθος του Μανοΐλοβιτς, που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ με ωραία προσωπική ενέργεια του Μπίσεσβαρ, λίγες μόνο ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο του Βορρά. Το γρήγορο 1-0 χάλασε το ρυθμό του αγώνα, στον οποίο “κυριάρχησαν” τα πολλά σκληρά φάουλ, με τον Σιδηρόπουλο να αναγκάζεται σε πολλές κίτρινες κάρτες.

Κάπως έτσι ήρθε και η αποβολή του Μακρύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 41′ και ενώ η ομάδα του είχε αρχίσει να “απειλεί” στις αντεπιθέσεις, με τον ίδιο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο 28′ με μακρινό σουτ.

Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, για τους φιλοξενούμενους του Άκη Μάντζιου, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Βιεϊρίνια πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ, αφού έπιασε ένα απίθανο μονοκόμματο σουτ, μετά από ωραίο γύρισμα του Τόσκα από αριστερά, νικώντας τον Κότνικ.

Με το 2-0 και τον Πανιώνιο να αγωνίζεται με 10 παίκτες, το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε εξ αρχής με τυπική διαδικασία και έτσι εξελίχθηκε και στο γήπεδο, με την ομάδα του Λουτσέσκου πάντως, να βρίσκει και ένα τρίτο γκολ, μετά από “δώρο” του Μανοΐλοβιτς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αντικατέστησε στο ημίχρονο τον τραυματία Κότνικ και δεν φάνηκε… ζεστός, αφού σε ένα κακό σουτ του Σάκχοφ στο 69′, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια για του, για να διαμορφωθεί έτσι το 3-0.

Με το ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια, το τελικό σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το απόλυτο στην Τούμπα, αλλά και τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στο +8

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (79′ Λύρατζης), Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (75′ Καρέλης), Ελ Καντουρί, Λημνιός (67′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ (46′ λ. τρ. Μανόιλοβιτς), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κότσιτς, Σίντι Αλί (76′ Μανθάτης), Κούρντι, Ντουρμισάι (63′ Καμαρά).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις